diumenge, 24 de febrer del 2019

LA MITJA DE GRANOLLERS

Meteorològicament parlant... (Haig de cambiar la intro de les cròniques) Molt bona temperatura amb un dia radiant.
Tornada al recorregut antic de la cursa, del que en tinc un record personal agredolç de l'any 2010, ja que en el meu ambiciós ritme de pujada fins La Garriga allí mateix vaig petar muscularment tot i fer els 10 k restants coix, recordo un crono de 1:37.

Dit això, ens desplacem amb en Xavi cap a la capital del Vallès Oriental, escalfem i ens coloquem devant del calaix de sortida. Selfie al canto.


SORTIDA!!!
Anem a bon ritme, per devant les llebres de 1:25 que ja han sortit uns minuts abans. Al nostre calaix duem les llebres d' 1:30, 1:35, 1:40, etc...
Miro el GPS i em diu que vaig per sota de 4:30 min/km, fins que no vinguin les pujades miro d'acomodar-me.

Recordo que m'he deixat els gels a casa i m'ho prenc amb calma. Passa la llebre de 1:30 i la deixo passar sabent que no és la meva cursa.
Vaig dosificant ritmes als petits desnivells que van pujant fins a La Garriga, em sento còmode, no vull forçar. Just abans de la pujada al passeig de sorra m'avança pràcticament al meu ritme la llebre d' 1:35  i un company del Tri+9 a qui no reconeixo, és l'Albert.

-El club ha crescut tant que no conec la meitat de la gent. Som més que un club! ;)

Amb el record de la petada muscular de l'any 2010 vaig molt bé i de cardio, les sensacions són boníssimes. Miro que no em marxi molt la llebre d' 1:35. Amb aquesta jugesca, van passant els km i vaig bé als últims 5km, cada cop veig més a prop la llebre. Els últims 2 km miro de fer un petit canvi de ritme per tal d'avançar-la i tinc dubtes, ja he dit en altres ocasions que soc conservador.
Aguanto bé, avanço a l'Albert l'últim km i la llebre també.


Arribada a meta veient al crono una xifra per sota de 1:35 MMP i sobre tot, molt content per la gestió que he fet de la cursa.

Arribada a meta d'en Xavi uns minuts més tard. Ens felicitem, hidratem, selfie post cursa i cap a casa.

ROAD TO FRANKFURT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada