dissabte, 17 d’octubre del 2015

AQUATLÓ CLUB NÀUTIC EL MASNOU


Amb sentiment de club, havent ja tancat temporada el juny en ACABAR i ho dic en majúscules, la triatló de Zarautz, prova d'una duresa i bellesa especial, em sento amb el deure de participar-hi. 

Sabedor del meu estat de forma paupèrrim, em plantejo l'aquatló com una cursa per a gaudir, va per davant que mai n'he fet cap, ja que son curtes però molt ràpides.

Arribada al club i tot està en ordre, hi ha bon ambient i el circuit està ben dissenyat, de fet és un lloc inmillorable.

Ens ajuntem tots els inscrits del club i fem foto de família abans de sortir. Jo em posiciono al darrera de tot.

SORTIDA!! Veig que a tothom se li escapa l'avió... Jo miro de conservar per no arribar molt tocat a l'aigua, però finalment em surt un rítme de 4 min/km. 
M'ho prenc amb calma a l'hora de fer la transició a l'aigua per tal de baixar una mica les pulsacions.

Un cop a l'aigua, vaig una mica forçat, però ràpidament trobo el ritme, el que no acabo de trobar és la primera boia, ja que hi ha una mica de corrent i onades. El viratge de la primera ha sigut amb una derivació important, la segona amb la corrent a favor, ha estat una mica millor i cap a la sortida.

Posada dempeus a la platja, sempre complicada i cap a la 2ª transició, el míster i gent del club estan a la sortida donant ànims.

Bambes i a córrer! Soc conscient que duc poca gent al darrere i provablement tots els membres del club davant. Les cames estan molt fresques i em sento còmode per córrer, sensació que s'esvaeix en un km aproximadament 

Veig més endavant abans de fer el gir, en Gerard, però està lluny. La resta de components del club ja han passat direcció a meta. En passar-me un aquatleta del Cerdanyola, m'anima i penso en afegir-me al seu ritme, cosa que no aconsegueixo, però suficient per arribar a contactar amb en Gerard i arribem junts fins la meta.
Molt forçat, però alhora content d'allargar la temporada amb bon regust de boca.
Podi merescut de l'equip a la tercera plaça.


PE: Tercer classificat en el meu grup d'edat, jajajaja