dilluns, 31 de desembre del 2012

SWIMSILVESTRE DE MATARÓ



Bon dia per anar a nedar, de no ser per què l'aigua està una mica freda, segons la informació que he trobat al voltant dels 15º

Arribem la família al complert a Mataró, allí moltes cares conegudes i amics, ens trobem amb tito del Rio i la seva família. Ens assignen número de participant, ens donen el casquet i cap als vestidors del CNM.
Anem a provar l'aigua que certament està freda. Entro i surto de l'aigua un parell de cops per acostumar el cos a la temperatura.



En uns minuts donaran la sortida... veig que al final som molts participants, però en tot cas, pocs comparant-ho amb les sortides triatlètiques, tot i així no em situo al davant de tot, si no al costat dret i una mica enretirat.

SORTIDA!!!

Veig que hi ha un bon grup que ja marca un ritme fort, aquests són els primers i miro d'agafar ritme i acompassar respiració, vaig fent per què l'aigua no permet molt de relax. Localitzo l'espigó i dedueixo on està la boia, un cop hi arribo, faig el gir i enfilo lo més paral·lel que puc a la costa sense visualitzar encara l'última boia.

El GPS m'indica que ja duc els mil cinc-cents metres i encara no hi he arribat, ja penso que em sortiran uns quants més...

Gir a l'última boia i ja enfilo cap a l'arc d'arribada, avanço algun nedador en aquest últim tram i ja em trobo sortint de l'aigua tant ràpid com puc.

Allí estan les meves supporters, la família del Rio i en Lluís que anuncia l'arribada de cadascun dels nedadors.
Bones sensacions en una distancia que ja em comença a ser familiar, uns mil nou-cents metres en un temps de 31'29'' i en la 29ª posició.

A fer un bany d'aigua calenta a les piscines del CNM i un bon esmorzar amb la família del Rio.

Salut i feliç 2013!!