diumenge, 2 de maig del 2010

TRIATLÓ DEL PRAT

Dia dubtós, pel que fa al temps, però finalment no hi ha hagut pluja.
Arribada a la platja del Prat amb temps de sobres, als minuts em trobo amb en Jaime del club, la meva consigna és de fer el que pugui a l'aigua.
Entrada de material a boxes sense incidències i em trobo amb en Jordi amb qui compartim entrenaments ciclistes (domingueros), ens calçem els neoprens i fem un tast de l'aigua.
Ens desplacem a la zona de sortida i en Jaime i jo ens coloquem al darrera dels trescent i pico de participants en el primer calaix, allí em trobo també amb en Marc i en Lluís amb qui també compartim entrenos ciclistes i de correr, fet que ens fa avançar-nos cap al mig, tirant a la zona del davant en el calaix.
SORTIDA!!! -Cap a l'aigua que hi falta gent! Rebo tot tipus de cops, provo d'agafar el meu ritme, sense perdre de vista la boia, però els cops i de més no paren, no acabo de trobar el meu ritme, i tot plegat és un calvari -Que punyetes faig jo aquí en mig ? Per fí arribo a la primera boia i agafo el meu ritme fins el final, -Ufff, l'aigua per un mal nadador com jo és molt dura.
Apunt de sortir de l'aigua localitzo a la meva dona (pels seus fantàstics reportatges) i ja em concentro en la TR1, lenta pel maleit neopré.
Bicicleta molt ràpida en un bon grup però molt perillós, un parell de caigudes aparatoses enbruten la jornada, un dels participants greu.
Arribada a la TR2, just em baixo de la bici i en el primer revolt, el participant de devant meu cau a terra, el salto sortint-me del circuit i trepitjo una pedra amb el taló esquerre, que em deixa baldat. Inici del segment de correr de menys a més amb molt bones sensacions.
Pensant ja en la propera... Triatló de Sant Feliu.