diumenge, 11 de novembre del 2012

4x1000Bon ambient al Club Nàutic El Masnou, amb més de 200 nedadors pel 4x1000 per relleus, un format molt atractiu, amb el brillo de la competi i el bon fer de les travessies a mar obert.

Trobada amb molts nedadors amb qui he compartit metres i metres i que m'han vist crèixer com a nedador, el mal nedador que sóc!!

Molts companys d'entreno del tri+9 col·laborant i participant, això és una festa!! Nedadors de primer nivell desfilen per tot arreu i els del meu equip em diuen que surto en el primer relleu, jo pensava que sortia l'últim.

-Que faig jo enmig d'aquestes bestiotes!!

SORTIDA!! Contra tot pronòstic em trobo molt a gust i no hi ha cops, de fet hi ha molta menys gent que a les sortides de les triatlons i això es nota.Enfilo cap a la primera boia i veig que duc un bon ritme, un cop deixo de sacsejar-me per les onades, que arriben per l'esquerre, em trobo a la primera boia sense problemes i el gir és molt net.

Un cop faig el 1er gir, busco la 2a boia i no la veig, faig uns quants metres amb el cap fora i finalment la localitzo, ja havia derivat una mica. Veig que no sóc l'únic que va buscant la 2a boia, fins i tot em trobo amb gent parada sense ulleres, mirant de trobar-la.

Segona boia i gir, no veig l'arribada, faig unes quantes braçades amb el cap fora i segueixo sense veure-ho clar, finalment busco el Nàutic i per acabar, la referència del campanar que és ben clara i gasss!!

Surto de l'aigua buscant el relleu i allí està en Sergio, li passo el testimoni de la pulsera i surt a tota pastilla. Em comenten que dels cinc equips del club en aquell instant, som els primers, no dono crèdit!!

Gran participació amb un ambient extraordinari.Dutxa i cap al Nàutic per veure l'entrega de premis i quedar amb gent del tri+9 per fer sortida BTT a continuació!!