dimarts, 19 de març del 2013

XXIII DUATLÓ DE BANYOLES



Quedem ben d'hora amb en Juanpe i en Gerard i cap a Banyoles que hi falta gent!
Arribem i duem les bicis al box, escalfem breus instants i cap a la sortida.

Ens desitgem sort i en breus ja han donat la sortida i estem corrent. Em trobo be de cames, tenint en conte que una setmana enrere, vaig tenir una aparatosa caiguda a la neu que em va deixar en dic sec amb gran dolor i el genoll esquerre inflamat.

Primer segment conservant pel segon, T1 tant ràpida com puc, però abans de sortir-ne, m'ha caigut el gel i la barreta energètica que duia a la bici i he hagut de tornar enrere!!

Inici del segon segment molt conservador, per què les cames no van gaire fines, de fet a les primeres pujades   ja tinc els bessons contracturats i vaig fent com puc. La pujada a Esponellà la faig com puc amb les dues cames contracturades pensant en la baixada per estirar les cames.

Arribada al box molt ràpid amb les cames foses, penjo la bici i veig en Juanpe que ja està corrent i ens saludem.
Inici del calvari, "amb les cames de fusta" apretant les dents i mirant de no baixar el ritme, que finalment ha sigut molt lent, ens creuem amb en Gerard quan em disposo a fer la "punyetera" serp del final.
La setmana d'inactivitat amb el test a fondo del dia abans, 36 km bike + 5 km run, m'han passat factura.

Arribada a meta ultra trinxat, allí m'espera en Juanpe, que ha disfrutat de valent en una disciplina on ell es mou com peix a l'aigua, al cap d'una estona arriba en Gerard. Ens hidratem mengem i ens fem la foto de rigor el gladiadors del club.

El Tri+9 agafant punts molt valuosos!