dilluns, 8 d’abril del 2013

ICAN MALAGARepresentació espectacular del Tri+9 en aquesta prova!

Uns han baixat un dia abans a Màlaga i d'altes ho hem fet més tard. El dissabte pel matí fem un volta en bici, aprofitant per veure el recorregut del segment natatori, ens fem alguna foto a la Malagueta i cap a dinar. A la tarde/ vespre tenim el briefing de la prova, check in a boxes i el pasta party després.

Tot sigui dit, no només hem vingut a entrenar/ competir...

El dia de cursa ha arribat, tot a boxes preparat, neoprè enfundat i ja tinc ganes de nedar. Finalment ho fem en Edu i jo, després ens reunim amb tots del club i més amics del tri for fun i del fast triatlon instants abans de la sortida.

Com no podia ser d'una altre manera, per l'ocasió la música èpica no falta i sona la banda sonora d' Star wars. En breus estarem en plena feina, primer els pros i després la resta, però tots alhora.SORTIDA!!! M'he situat a l'esquerre de la sortida, es a dir a l'interior del recorregut, fins a la primera boia, com una seda, primer gir i ja veig com la gent retalla a les boies. Jo vaig fent la meva, buscant el meu ritme i penso que ja he passat el pitjor, però tot d'un plegat m'he trobat al bell mig d'un grup nombrós i he mirat d'evitar els cops i mentre esquiva a un nedador, m'he endut una parada descomunal a la boca i he vist com sagnava, he quedat una mica trasbalsat per una estona, però ràpidament m'he posat a trobar el meu ritme i fer la meva cursa. Completo el primer segment satisfet amb el meu ritme, no amb el cop, que m'ha tallat llavi superior i interior.

T1 tant ràpida com puc, a la zona de bosses coincidim amb en Edu, Paco, Santi i Gerix.

Comença el Segon segment amb molts dubtes sobre les lesions que porto acumulades i m'han tingut fora de joc unes setmanes. No surto gaire convençut amb els primers metres/ quilòmetres, adoquins, ferm en mal estat, pas a nivell del tren i passos de peatons que no respecten als voluntaris que estan per controlar, tot això em fa començar poc a poc, veig que l'Edu em passa i poc després ho fa també en Gerix, això em motiva i vaig fent.Hem anat creuant-nos tots els components de l'equip en cursa i ha estat una passada, l'última volta m'ha donat caça en Paco i a la tornada volia donar caça a en Gerix i per últim a l'Edu i si que ho he aconseguit, pensant que potser no podria córrer al tercer segment, ho he donat tot.

Arribada a la T2 força ràpid, però tot s'ha esvaït quan he iniciat el tercer segment, no em fan mal les articulacions però tinc els quàdriceps molt fosos i així he hagut de trampejar la 1/2 marató, sense res que hem fes claudicar però amb les cames molt fosses.

He gaudit del paisatge i he aguantat un ritme baix pel meu gust, però no hi ha secrets, l'entreno ho es tot. He sigut rebassat per la locomotora Oriol, pel gran Sergi i en Paco i per descomptat en Gerix que ja només sortir de la T2 ja m'ha plantat.


Arribada emotiva, gran entreno introduït i sumant de cara al objectiu de l'any... ROAD TO IM AUSTRIA!!