diumenge, 12 de maig del 2013

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIATLÓ PER EQUIPS


Després de banyar-me a les cristallines aigües de les cales de Menorca el pont de maig, arrossego un gran refredat que ha acabat en sinusitis i febre.

Mal presagi per donar-ho tot a l'equip A del tri+9, em passo tota la setmana fent bondat i finalment me la jugo i me´n vaig cap al Prat.

Ens trobem l'equip B i l'A... hi ha molta pressió, ja que hi ha grans triatletes als dos equips. A mi no deixa de venir-me al cap que hauria d'estar al llit.

SORTIDA!! Ànims a tope al B, ho fan molt bé, fins que ells no surten de l'aigua, no anem a provar-la nosaltres. No està gaire freda, i hi ha prou onatge, però sense problemes per trobar referències visuals.

SORTIDA!! Sortim amb la premissa de nedar tres davant i dos a peus, jo de seguida em trobo nedant i posant-me be les ulleres per què m'entra aigua, l'Edu que ens controla fins la primera boia nedant d'esquenes.

- Sobrat, que vas sobrat! jejeje

Un cop allí, decideix quedar-se amb l'últim nedador i ens diu que anem fent, ens reagrupem en sortir de l'aigua i gasss cap al box, T1 i a pedalar.

En Sergi dona un relleu inicial massa llarg i els comento que hem de fer relleus més curts, certament ens en sortim molt bé.

Entrem a la T2 tots junts, aquí comencen els meus dubtes, fins ara m'he trobat força bé. Fem la transició tots molt ràpida, ens trobem corrent en un tres i no rés. En aquest sector, ens passen vàries cosses, flato, problemes amb el ritme, però tots anem amb els dents apretats i aguantant, en Sim que ha estat conservador al segon segment està tirant del grup. Primera volta prou ràpida, la segona és fa llarga i algú demana ajuda i ja ens queden un parell de quilòmetres, el coratge sura en l'ambient l´èpica s'apodera de nosaltres i lluny de defallir, augmentem el ritme, acabem atrapant un equip que duem davant i arribem a meta en un bon esprint.

Bona feina d'equip i el més important, recupero les bones sensacions i la motivació.
Proper repte 1/2 IM de Calella. (si no recaic del refredat)