diumenge, 30 de maig del 2010

TRIATLÓ DE MATARÓ


Arribada a Mataró i la meva filla gran pregunta: -Papa ja hem arribat?
Jo respong: -Si, filla ja hem arribat
I ella em diu: -Es que sempre anem tan lluny...
Ja començen a estar una mica fartes. Lo bó del tema és que amb l'excusa de les curses, fem més turisme per  Catalunya, ja que St Guim de Freixenet jo no sabia on era fins que vaig fer la duatló.
Entrada de material a boxes i abans em trobo amb en Marc Castanyer que m'ajuda a preparar el material de boxes mentre arriba la família. Entro a boxes i allí em trobo amb l'Isi, també del club, més tard em trobo amb en Marc un company del poble amb qui compartim entrenos de tant en tant.
Marxem cap a l'aigua amb l'Isi i en Marc. Allí l'Isi em fa una "master class" de com s'ha de posar el neopré a l'aigua, un cop fet el  tast, cap a la sortida. (amb temps, no com a St Feliu, ehhhh!!!)
Un cop a la sortida ens recorden que hem de fer un minut de silenci per la mort d'un company a la tri de Gavà, -Amb la poca gràcia que em fà a mí l'aigua... m'expliquen que va palmar al segment de natació :(
L'Isi em diu que per fora es neda més a gust. Ja em relaxo més.
SORTIDA!! Em coloco cap a l'exterior i certament hi força espais, quan m'apropo a la primera boia, traço fins a l'inerior d'aquesta, aquí ja rebo unes quates "clecas" però m'enfilo i ràpidament torno a trobar el meu lloc amb espais, aquesta vegada per l'interior fins a la sortida.
TR1 relativament ràpida, el neopré s'enganxa. Pujada a la bici sense incidències i ja es forma un grupet d'uns 10-15 que més endavant creix. Primera volta ràpida donant-nos relleus, a la segona, més preocupats per neutralitzar un participant que ens passa rapidissim, però el neutralitzem.
TR2 ràpida, inici del tercer segment amb prudència i de menys a més i amb la sensació de poder fer-ho millor.
Temps final 1:08:51 Lo millor és que en natació progresso, poc però rascant els 13 min.
Classificació del club a la Triatló de Mataró:

                                        1er:   Isi Flores                01:05:12
                                        2on:  Jordi Samaniego   01:08:51
                                        3er:   Sergi Colom           01:09:45
                                        4rt:    Enric Balague       01:12:32




















Foto de família, Sergi!! No t'hem trobat...


Quim, descansa en pau. La comunitat triatlètica està de dol.