dissabte, 2 de febrer del 2013

DUATLÓ DEL PRAT PER EQUIPS


Tobada de tots els membres del tri+9 ( equip A i B) amb bona presència de molts més companys i companyes del club que han vingut a animar-nos.
A mí, el míster m'ha posat al B pel meu estat de forma i per gat vell, jejejeje!!!
Entrada del material al box i en una estona comencem a escalfar, ja es veu gent de molt nivell per tot arreu, ens trobem amb l'anterior míster, en Lucas Chirico, que corre a casa pel Prat.
L'equip B sortim abans que l'A, tots ens desitgem sort.

 10, 4, 3, 2, 1 SORTIDA!!!

La consigna de cursa és anar tots junts i sortir a 5' / km  per no despenjar a ningú, el cert és que no hem baixat de 4:19, però he enredat/ collat a algú... Jejeje!!!

Arribada a la T1 tots junts, vaig cap a la cervela em poso el casc i m'en vaig cap a la zona d'espera i lloc on ens reagrupem, tot això vigilat per jutges d'esde l'inici de la transició.

Ja havíem acordat que el primer relleu el donaria en Sergi. Iniciem el 2on segment i l'Edu te problemes amb la bici, afluixem i veig que segueix amb problemes, els dic que anem tirant mentre l'esperem i el cert és que complertem mitja volta i en fer un gir de 180º veig la referència de la distància que ens separa i malauradament, els dic a la resta de l'equip que no el podem esperar més.

-Quina llàstima, amb la gran feina que ha fet al primer segment, serem un menys pels relleus en un equip molt cohesionat en el tram de la cursa que ens trobem!!

En Sergi després d'un relleu a mort contra l'element dominat per "Eos" es troba malament, li aconsello que es posi a roda i es refagi, aquí a pareix l'intractable Mendez, donant relleus a tort i a dret, recuperant a despenjats i fent d'enllaç en vàries ocasions.

Bons relleus d'en Sergio, despilfarrant watts amb una cadència baixìssima, amb en Sergi recuperat ja, complertem ja la penúltima volta i per sorpresa, iniciant l'última, s'ens despenja en Juanpe, també molt actiu durant tota la cursa!! El recuperem i volem en l'últim tram fins a entrar al box.

Penjo la cervela i agafo les bambes... 

-Ondia... Aquestes no duen les meves plantilles!!
-(Sergi) aquestes són les meves!!

Clar, com que duem el mateix model...  Jajajaja

Sortim tots junts i poc a poc marquem un rítme que finalment i per poc... Tots no poden seguir.
Tot va bé i de sobte, en Mendez demana baixar el rítme, anem fent i finalment l'hem d'esperonar per fer-lo volar altre cop fins la meta, per poc que en Sergio no contacta!!

Bona feina de tots i cadascún dels membres de l'equip B. 
Tot això, amb la estelar participació de l'equip A, ens ha deixat amb un molt bon gust de boca, FELICITATS A TOTS!!!
GO TRI+9!!!