diumenge, 20 de març del 2011

MITJA MARATÓ DE CALELLA

Sortim molt d'hora de casa per què la meva dona aquest any ha volgut ser voluntària de la cursa. Passem a recollir a en Lluís (Neda el Mon) i cap a Calella que hi falta gent. Hem arribat cap a les 7:20, un munt de gent coneguda i molt bon ambient, hem anat a esmorzar amb en Lluís. La Conxi, la meva dona, s'ha quedat amb els voluntaris. Un cop hem esmorzat la Conxi m'ha dit que estaria a l'estació de Pineda, a la rotonda de la barqueta.
Anem cap a la zona de sortida i allí ens trobem amb en Jorge (Neda el Mon) que debuta en la distància, també ens trobem amb en Sergi (SBR) i en Sergi del Cingles de Bertí, allí ens havíem de trobar amb en David, l'Isi i en Marc, també del Cingles, no ha pogut ser. Ens dessitgem sort amb en Lluís.
SORTIDA!! Vaig amb en Sergi del Cingles i veig que porta un bon ritme, i tant bó!! l'he acompanyat fins el km 5 a 4:15 quan ens hem trobat amb en Marc i l'Isi, grans companys de ruta, saludem als voluntaris de l'estació de Pineda, - Ondia ens han fet una foto i tot!!



En Marc cap el km 10, ens ha hagut de deixar per molèsties musculars, -Això és el que tenen els "Pura sang", oi Marc??
Continuem l'Isi i jo en la nostra particular xarrera fins el km 17 aprox on hem fet un petit canvi de ritme ja que anavem molt relaxats,  - L'objectiu d'apropar-me a 1:30, descartat.
Bones sensacions i molta frescura, arribem al km 19 aprox on està el millor voluntariat amb en Marc que ens espera amb una cara de llebre que no s'aguanta... jejejeje
Ha començat a estirar fins el km 20 i d'allí fins l'esprint final. (1:37:44)
- Felicitats!! gran estirada d'orelles per part d'en Marc i inmillorable company de viatge l'Isi.



Possiblement podríem haver corregut més ràpid, però no millor.
Trobada amb la meva família i amb en Lluís que ha patit molt.
Salutacions a dos mega cracks, els germans Zamora i cap a casa.