diumenge, 24 de febrer del 2013

DUATLÓ D'IGUALADA


Quedem amb en Vicenç i en Gerard a tres quarts de vuit al poble i sortim un pel més tard per alguna inpuntualitat... Ho sento nois!!

Matí molt fred després de la nevada d'ahir, al poble 2º C pelats i sortim la representació del club cap a Igualada.

En arribar a Igualada la temperatura no és engrescadora, 0º C, però el pitjor és el ventet gelat, encara hi ha neu d'ahir i trams gelats.

Entrem el material al box i un parell de voltes ala pista d'atletisme són suficients per escalfar, petit briefing instants abans de la sortida per dir-nos que anem amb compte amb el gel a la carretera.

Ens desitgem sort en Vins en Gerard i jo.

SORTIDA!!!

Surto còmode, vaig buscant el meu ritme i ja surto de la pista petita pujada i cap al bosc a fer ziga zagues pel mig, tornada a la pista i segona volta. M'apropo al box i apreto, faig la transició tant ràpid com puc i em pujo a la bici i veig uns quants per terra en aquest punt crític. Enfilo la baixada i en començar a pujar...

-No me'n surto amb el canvi, o sóc jo, a demés les cames no van com és degut!!

En pocs segons, contra vent gelat i la pujada, em passen uns quants duatletes a bon ritme i no estic disposat a renunciar-hi, m'hi enganxo i sorgeix un bon enteniment.

En fer el gir i tornar cap a Igualada, fa baixada i les cames volen, tothom va ràpid hi ha un parell de revolts perillosos i el grup va molt llençat, de baixada he vist una ambulància i algú a terra,

-Espero que no hagi pres molt mal!!

En arribar a les rotondes d'Igualada ja em trec les zapes i en veure el que em queda encara veig que m'he precipitat, però logro entrar pel davant del grup al box.
T2 a full!! I les cames no van...

-Més entreno no aniria malament!!

Aguanto com puc i veig com la Sara del fast m'ha passat com una bala perseguint a la seva companya,  ziga zagues pel bosc i cap a la pista, arribada en 1:02:37



Wow!! Quina duatló més ràpida, felicito a la Sara i al Lucas que també és a l'arribada. Espero a en Gerard i a en Vins i per acabar ens fem foto per immortalitzar el moment.