diumenge, 18 d’abril del 2010

DUATLÓ DE BANYOLES

Previsió metereològica incerta, però finalment ha estat un dia magnífic.
Arribada a Banyoles amb prou temps per entrar la bici a boxes i fer un escalfament correcte. Em trobo amb l'Alberto, un amic de l'infancia que em comenta que ja du a la "txepa" un IM, el de Niça i que el proper cap de setmana fa el B de Banyoles. Jo, potser algún dia..
Sortida des del darrera del tot, vaig colocant-me a mesura que avança la cursa, l'objectiu és fer el primer segment en uns 45' aprox. SORPRESA!!! Millor marca en 10km 41'39'' a 4'15/ km.
TR1 ràpida, em trobo amb l'Alberto i em poso al darrera seu, ja que ell coneix el recorregut. Anem avançant a duatletes, fins a formar un grup d'uns 20 ó 30, amb els bessons tocats cap el km 15, segueixo donant relleus, finalment no ens els tornen... 18-28 duatletes xupant, per què l'Alberto i el seu company sóm els que tirem del grup.
En travessar el riu Fluvià comença l'últim desnivell important, allí ens trobem amb la primera fèmina, Neus, que escala com un isard.
Arribada a la TR2, possiblement la mès ràpida que he fet mai, 72é millor parcial en el segón segment.
Inici del tercer segment, dolorós!! començo suau per què els bessons ja m'avisen, llastimosament veig com tot el grup, d'uns vint o trenta duatletes se m'escapen, l'Alberto i el seu company també.
Em vaig refent i agafant ritme, i cap el km 2 aprox. m'avança la Neus, procuro aguantar-li el ritme i ho aconsegueixo. ja cap l'últim km veig l'Alberto i el seu company que em criden, ho veig tant lluny que dubto de poder-li aguantar el ritme a la Neus i si els atraparé. Finalment avanço la Neus in extremis i entrem plegats l'Alberto jo i el seu company.
Fatigat però sorprés de la resposta del meu cos a la distància, de moment, de "cocu" bé.