diumenge, 10 d’abril de 2011

DUATLÓ DE VIC


Bon dia meteorològicament parlant per a dur a terme la duatló, al dematí al voltant dels 19º C amb el cel ben clar.
Arribada a l'aparcament amb el temps justet, em saluda en David, cunyat d'un íntim amic extriatleta als 90 i em diu que participa, l'engresco a gaudir per damunt de tot.


Entrada del material a la zona de boxes i en arribar ens hem trobat amb en Berto (company del Cingles de Bertí ), ja vàrem coincidir l'any passat. Escalfament conjunt i ens col·loquem cap el punt de sortida
-On és la meva reportera i la jove i menuda promesa de can Samaniego? (la meva filla gran, de festa d'aniversari i cada cop passa més de les curses del papa) :(
Bé, en vista de l'èxit, desisteixo, i penso que amb tres temporades fent la du de Vic, la mestressa ja s'ho manega prou bé.

SORTIDA!! Avui m'he col·locat força endavant, ja que la jefa sempre diu que surto molt malament. En fer la primera volta i veure la dona i la filla, ja m'he emocionat. He continuat amb el meu particular segment de correr sense apretar molt, m'ha sortit a 3:80min/km (aquest any vaig relaxat ) he arribat a la bici força bé, transició força bona i a pedalar, el primer port amb menys xispa - Ja ho sé, pels puristes guspira, però queda com el cul... Al segon port ja m'he trobat amb més força i ja de tornada cap a Vic en un parell de revolts baixant fort, una mica més i em foto la bici pel barret (llanta de carboni devant i alumini darrera) se m'ha clavat la roda del darrera frenant, -BUFFFF!!Arribada a la T2 molt ràpida, en pujar la Cervéla la vorera, ha fotut un bot que quasi em passa pel damunt. Bambes i a còrrer, els trescents primers metres ho he passat malament amb estrabades als bessons, he aguantat millor del que m'esperava el tercer segment, molt lent (4:40min/km) però sencer.
ARRIBADA!! Les meves dones m'esperen i em feliciten, m'apropo a buscar aigua per elles i per mí.


-Estic menjant fruita i bebent com un descosit...
Veig a en Roger Roca, ens apropem la meva dona i jo i el felicitem per la victòria.
Entrada al box quan els jutges ho han permés i cap a casa.