diumenge, 30 de desembre del 2012

Sant Silvestre del Masnou


Després d'un dia de Nadal molt complert culinàriament parlant... Em sento força farcit per còrrer a bon ritme la cursa del poble, que ja fa uns anys que només és de 5k, no per això poc exigent!!

Sortim de casa l'Ariadna i jo a buscar dorsals, mentre a casa dormen. Al carrer, plou poc però per lo poc que plou, plou prou!! ;-)

Tornem a casa i ens canviem la roba i sortim pitant, les peques surten en pocs minuts, abans d'arribar a l'arc de sortida, se sent com donen el tret de sortida.

-Però si encara no hem arribat i ja venen corrent desde casa!!

Ens fem lloc entre la gent que ha quedat per darrera de la sortida i les nenes surten com una bala, l'Ariadna va avançant ràpidament i la Berta ja fatigada desde casa corrent em diu...

-Papa em fan mal les costelles!!

Com no... Acabada de llevar i a gas, te flato, l'Ariadna es gira per veure que passa i li dic que tiri, poc després ens trobem amb la Marta i Laura, amiguetes de les peques, que van amb son pare, en Lluís, corren una estona juntes i l'Ariadna decideix tirar, la Laura que va de la ma de la Berta va fent i la Berta plora del dolor...

-Aneu tirant!!

Finalment arribem, esbroncada de l'Ariadna que em diu que podria haver guanyat si haguéssim sortit més d'hora... 

-Caram quin caràcter!!  És més competitiva del que ella es creu!!

Posteriorment el Lluís i jo anem a escalfar per la nostra cursa, allí em trobo amb gairebé tothom del tri+9 escalfant també.

Anem cap a la sortida ens dessitjem sort i jo em coloco uns 20 metres per darrera dels primers.


SORTIDA!!

Ja veig que serà una cursa ràpida però em costa molt agafar ritme... Fins ben bé el km 2 he anat fent ziga-zagues, i a questa alçada de la cursa ja vaig fos!!
Miro d'acomodarme, però forçant. Veig les gaceles del tri+9 com passen i jo amb proutes feines arribo a meta en 20 minuts, al voltant d'un minut més lent que el meu millor registre, per tant, no estic tant malament com em pensava.

Salut i bon Sant Esteve!!