dissabte, 1 de març del 2014

DUATLÓ DE L'AMETLLAPoca preparació per afrontar aquesta duatló, ja que per assegurar els punts per equips, el míster em cedeix inscripció d'un company, l'Adri que en plena competi a Igualada el van tirar en el segment ciclista i porta la clavícula tunejada :)

Ens trobem al migdia, ben d'hora ben d'hora, l'Uri, Gerard, Edu i jo, ens anem cap a l'Ametlla tots plegats. Allí tenim ple de supporters, l'Adri mateix, en German, la Laura, la Mireia i la parella de l'Edu (no recordo el nom, sorry).Entrem les bicis al box que està a la plaça i ens fem foto d'equip, escalfament, estiraments, etc... I no donen la sortida a temps per algun tipus de problema.

 SORTIDA!!! L'Uri surt al davant de tot i en Gerard, l'Edu i jo més cap enrrere. La primera volta la he fet massa ràpida i a la segona volta del 1er segment, he petat. L'Edu m'atrapa i anem junts fins a l'entrada del box.

-Estic super fós i no tinc quasi forces per pujar-me a la bici!!

Em calço les zapes i penso que a la bici em refaré i m'hidrataré, ja que tinc molta sed, mala senyal!!
Circuit molt complicat amb ple de cantonades, rotondes i girs molt perillosos, amb una rampa prou dura, d'uns sis-cents metres de llargada, on m'he acabat d'estovar les cames, jejeje!!

Ha estat molt reconfortant cada volta, de les tres del segment ciclista, passar per
davant del box i sentir el caliu dels supporters del tri+9. El final de l'última volta ciclista, m´ha deixat clar que no tenia cames i la falta d'entreno m'ha posat a lloc.

Segona transició amb contractures als bessons i així he anat... Parant a cada instant per estirar els bessons durant la primera part del tercer segment. Mica en mica he trobat el meu ritme, que ha estat molt lent, però he pogut còrrer.

Arribada a meta amb una noia del fast, a la que he anat animant els últims metres.

Ens trobem tots els trimasnovins a l'arribada i allí ens explica l'Edu que ha hagut d'abandonar per problemes mecànics al segment de bici, quina llàstima!! Per què ho ha fet molt bé.  

GO TRI+9!! Primers punts per l'equip.