dilluns, 6 de maig del 2019

TRIATLÓ DEL PRAT PER EQUIPS


El tri+9 te equips per fer un  A (èlit ), un B (open ) i un altre femení (open )
primer surten les fèmines, després el B masculí on participo jo i passat el migdia l'èlit.Ens trobem amb l'Angel, l'IVo, en Jose Antonio i jo; Els integrants del B masculí. Entrem el material a boxes i ens enfundem neoprens per tastar l'aigua. Confirmem que està fresqueta. En pocs minuts donaran la sortida en format contra rellotge de l'equip nª 78, que és el nostre.

SORTIDA!!!Decidim anar J. Antonio i jo devant i l'Angel i l'Ivo darrera. Un cop arribem a la primera boia veig que anem l'Angel, l'Ivo i jo.

Jo - En J.Antonio ens ha avançat?
Angel -No l'hem vist passar!

Al cap d'una estona apareix en J. Antonio amb les ulleres al cap i em diu que està hiperventilant.
Els dic a l'Angel i l'Ivo que tirin fins a la platja i que ens esperin allí. Jo em quedo amb en J.Antonio per calmar-lo i treure'l de l'aigua si és precís.

En aquest punt crític de l'aigua coincidim amb Sam que participa i també te problemes amb un component de l'equip. Gran persona i atleta!

Mica en mica, li dic a J. Antonio que nedi d'esquenes, que acompassem braçada... En definitiva, li vaig parlant tota la estona, fins que al final ens plantem a la platja.

-Bufff! Quin patir!!!

Quan sortim tots de l'aigua plegats, requisit indispensable a l'entrada i sortida del box en tots els segments i meta, li dic a en J. Antonio:

-Ara amb la cabra que dus no et fotis a tirar com un boig, que hem d'anar plegats!

Doncs això és el que passa, l'Angel se li enganxa a la roda i jo veig com l'Ivo es queda despenjat i per tant s'ha trencat l'Equip.

Miro de frenar a J.Antonio i rescatar a l'Ivo que no va bé en bici. Finalment aconsegueixo que entrem junts al box.

T2 lenta de nassos i cap a còrrer, en J. Antonio i l'Angel es posen devant i torno a veure com l'Ivo no te ritme degut al flat que em diu que te. Els demano que baixin un punt.

Finalment acompassem ritmes i arribem a meta fent un petit sprint.

Cursa molt maca de fer a la que si puc, sempre m'agrada participar.

Propera parada Triatló B de Banyoles!!!