dissabte, 30 d’abril del 2011

TRIATLÓ DEL PRAT X EQUIPS

Arribada al Prat una mica tard amb la família i ens han fet aparcar molt lluny del box.
Fent cua per entrar el material a box em trobo amb l'Isi i en Marc, ens comenten que hauriem d'haver recollit els dorsals en el briefing del matí. Els deixo la bici i vaig a buscar els dorsals, allí em trobo amb en Berto -Bé , ja hi som tots!! 
Col·loquem el material a boxes i ens decidim a provar l'aigua que està per poques bromes.
Fent el simulacre ja veiem que la corrent és molt forta degut al vent (de uns 25-36 km/h) ens tirem i comprovem que no visualitzem les boies ni aprofitant les onades, decidim sortir i comentar estrategia.
Ha estat arribat aquest moment que nedava a uns 5-6 m d'en Berto, direcció a la costa, quan ens ha caçat una onada que ens ha regirat amb força fins al punt que no sabia on era el dalt i el baix, he notat un impacte i m'he adonat que he caigut a sobre d'en Berto.
-Collons quin mar més picat!!
Un cop fora de l'aigua, tots fem cara d'amoinats, no n'hi ha per menys. Divisió d'opinions a l'hora de decidir si ens atreu o no l'aigua en aquest estat, el que tenim clar és que hem de nedar junts.
Per més diversió, les ulleres noves no acaben d'encaixar amb la meva cara i m'entra aigua.
SORTIDA!!! Ens hem desplaçat uns 50 metres cap al nord per la sorra i els Cingleros de cap a l'aigua, ens hem anat reagrupant fins a la primera boia, a partir d'aquí ens hem barrejat amb altres grups, ja que han donat totes les sortides del final molt seguides per què capitania marítima ha recomanat suspendre la prova de l'aigua. Fins a la segona boia m'ha semblat que l'equip feia un gran canvi de ritme, no els podia seguir.
-Jordi... tu neda amb la referència de costa i fes el que puguis!!
Sortida de l'aigua i ens trobem amb en Berto, posterioment amb l'Isi i en Marc, es clar que ens hem perdut.
Camí cap a la T1, anem tots una mica tocats per l'aigua tan brava, en Berto i en Marc surten els primers bici en ma i a pedalar...
Segon segment amb molt de vent i força incomode per mí, ja que la Cervéla anava vestida amb les sabates de diumenge (perfil de 60) tal i com ha bufat el vent em demanava agafar-me fort al manillar. Molt cohesionats tot l'equip en aquest segon segment.
Arribada al box, inici de la T2 sense problemes en Berto i en Marc surten devant, l'Isi i jo transicions caribenyes... jajajaja
Inici del tercer segment de menys a més, capitanejats per en Berto, primera volta d'adaptació per a tots i segona volta a bon ritme i acabant fort.
ENHORABONA CINGLES!!! 1:21:16 a 20 min de l'equip guanyador. Bona experiència en el primer triatló contrarrellotge per equips de Catalunya.