diumenge, 17 d’octubre del 2010

GARMIN BARCELONA TRIATHLON


Última triatló de la temporada en la que tenia moltes ganes de participar, ja que l'any passat vaig quedar-me fora de la olímpica per inscriure'm tard.
M'hauria agradat arribar amb més temps per poder veure els élit acabar la seva cursa, ja que ha coincidit amb la meva entrada / embut als boxes.
Meteorològicament... molt de fred al matí, entre 11-12ºC, -Que bé!!, sense dubtes, avui natació amb neopré.
Abans d'entrar al poliesportiu ens hem trobat amb l'Isi i en Marc, del club, un cop a dins de l'estadi amb el material col·locat, allí ens hem trobat amb en Jordi R, Marc C, LLuis S, aquests dos últims a part d'amics i triatletes, són els organitzadors de la travessa del cap de Norfeu. Ens dessitjem tots sort i amb l'Isi quedem deu minuts abans de la sortida per anar a provar l'aigua i així ho fem fet.
SORTIDA!! Avui m'he col·locat per la banda interior per què hi havia menys gent, de seguida he trobat el meu ritme, (confirmat que és 2:10/ 100m) el mateix en 750 m que en 1500 m. Els petits problemes han estat a les boies, allí massa gent, sorprenentment he avançat a gent i gent del calaix anterior, això sempre em motiva. Sortida de l'aigua A GASSS!!! Volia fer les transicions ràpides i la T1 ho ha estat.
Fins a la sortida de la bici, en la T1, m'he matxacat els peus, - On estan els km de catifes? 
Comença la meva lluita particular per referme del sempre llarg primer segment. Començo a pedalar sense pietat, que sempre és un gust en la nova montura. Passo petits grups i molta gent sola, però en passar un grup molt gran, en el que no em volia quedar, tres m'agafen la roda. Així hem rodat la resta del tram ciclista plegats. T2 ràpida, en incorporar-me a l'estadi per sortir-ne iniciant el tercer segment en Guillermo del club em crida i sortim junts, més endavant avancem l'Isi  i ens diu que té flato, espero que s'enganxi amb nosaltres però no ho fà, jo em col·loco darrera d'en Guillermo per veure si sóc capaç d'aguantar i deseguida m'adono que vaig bé i lo cert és que hem anat xerrant durant 9 km, 
-Collons!! hem anat de patxanga excepte en l'últim km. 
Molt content pel temps i posició 190é d'un total d'uns 1804 participants en distància quasi olímpica, i lo millor per a mí, és que el crono diu que l' S2 la faig volar fins al 34é millor temps de bike.
Ara toca reposar, reposar i reposar, per poder afrontar els nous reptes per la temporada vinent.
1/2 IRONMAN!!! I ja veurem...