dilluns, 20 de gener del 2014

BH Duatló El Masnou-Teià


Previ avís en el reconeixement del circuit de la duatló, queda clar que es tractarà d'una prova dura en el recorregut ciclista i el de còrrer, "planico, planico" no és :)

Malhauradament, la previsió meteorològica, no és gaire bona, però l'organització treballa fermament per què tot surti bé.

Arribo al pàrquing i allí em trobo a David i Alfredo, dubtes sobre la indumentaria a portar ja que plou i el terra està molt moll, jo m'he atansat a parlar amb en Sergio al box i em diu que tant si es fa el segment ciclista com si no, les bicis han d'anar al box.

Entrem les bicis al box i en uns minuts l'organització ens comunica que es suspén el segment ciclista i es farà una volta al primer segment a peu i una volta del segment ciclista, també a peu.

Ja em cau tot assobre, amb el poc entreno que duc, i fer el segment ciclista a peu, és una ascensió constant fins a Teià, tot sigui dit, també la baixada és molt ràpida.

Em col·loco davant a la sortida per sortir a la foto i després arriben a última hora els cracks i es posen al davant,

-Ja no surto a la foto! Es clar, qualsevol es posa per davant d'ells...

SORTIDA!! Tothom surt molt fort, jo en arribar al camí del mig, ja noto que el ritme és massa alt per tot el que queda per davant. En arribar a la rotonda de la benzinera enfilem la riera de Teià cap amunt, el meu ritme comença a baixar, la pujada se'm fa eterna, veig algun participant que ja ha petat,

- A mí em falta ben poc!!

Miro de posar-me fites curtes, fins a agafar el trencall passat el pont de l'autopista i ja em plantejo... Després com és plà... Recupero, després, putada rere putada, ops!!

- Vull dir, pujada rere pujada :)

Ja m'ha passat ple de gent que conec, i penso que l'entrenament és bàsic i jo a principi de temporada faig el que puc. Quan m'adono, la pujada s'ha acabat i comença la baixada fins el final.

-A estirar les cames!!

Vaig fent la passa llarga, però controlant-la i veig que tothom al meu voltant també es llença, penso que ja apretaré un cop agafada la rotonda de la riera.

-Coll...!! com baixa el personal, crec que hauré d'apretar més!!

Em deixo les cames baixant, veig que tot deu fot el mateix i haig de reservar-me algo per córrer desde la rotonda fins a l'arribada. Veig en David del club que el tinc aprop i ja no puc fer res més, ho he donat tot a la baixada.

Arribada a meta sense res a la butxaca, estic molt content per l'entreno que he fet i per lo be que ha anat la cursa a casa, al meu poble, els meus amics.


Felicitats a tots i totes per fer possible aquesta cursa.