dijous, 26 de desembre del 2013

La Sansi del Masnou

Gran matí per la meva família!!

Un cop apuntats tots a la cursa, les nenes, la meva dona (1ª cursa) i jo. Ens desplacem al port, allí hem quedat amb uns amics i les seves filles.

SORTIDA!! Les petites, que fan 800 metres!! Les acompanyo des del principi fins al final i en arribar a meta veig que estan fent dues cues que impedeixen que els nens arribin lliurement a meta. Punt a millorar l'any vinent!!

L'Ariadna arriba amb poques energies, ja que no ha esmorzat, la Berta cansada però amb bones sensacions.

-Be noies bé, així m'agrada!!

Ara toca acompanyar a la mestressa de casa, que no les te totes...

SORTIDA!! Vaig al seu costat gairebé tota la cursa i la vaig informant dels trajectes, una volta al port, etc...
Ja em diu en un parell de quilòmetres que ella no corre mai.

-Va carinyo, que gairebé és com si caminéssim ràpid, si vols en sortir del port et planteges com vas!!
En sortir del port, gairebé 2,5 km va sobrada i la duc tant motivada que penso que la farà sencera. Veiem el km 3 i ja es veu acabant-la, la animo a tope i continuem, entrant al port ho tinc clar que acabarà sense caminar. Últims metres en girar a la part de baix del port i es veu la meta, està super motivada, les nenes i uns amics l'esperen, jo faig la volta a l'arc d'arribada i l'abraço i la felicito.

Increïble!! Jo pensava que faria uns 40 min i ho ha fet en 37:19

-Felicitats per finalitzar la teva primera cursa Carinyo!!

Bé, crec que ja he escalfat prou i me'n vaig cap a la sortida, allí ens trobem molts membres del tri+9 i més gent, tots amb els objectius dibuixats a les cares, els més ambiciosos, els que lluitan contra el crono i jo allí enmig, amb l'objectiu assolit, les nenes la dona i jo... Tant se me'n dona, a cremar els torrons!!

SORTIDA!! Sempre m'adono que no és el mateix que t'esquivin que anar esquivant, aveure si un any em posiciono al davant. Primers 2 km fent ziga zagues i un cop ja corro pel passeig vaig molt forçat, continuo i veig com em va passant força gent, reconec un parell del club que veig que han fet els deures, van molt forts!!

Apreto les dents en tornar a entrar al port i en l'últim gir que du a la meta, faig l'esforç de canviar de ritme i crec que me'n surto, això si, estic fos completament!!

Finalment 20:15 en arribar a meta, lluny del 19:09 del 2010 però molt content del resultat amb poc entreno i més pes del que voldria. És temps per afinar-me!!

Propers reptes del 2014 la mitja de BCN i l'IRONCAT!!