dissabte, 21 de desembre del 2013

100 x 100m amb Neda el Món


Proposta per part del mestre Jonhy de fer el 100x100. Un repte clàssic entre els nedadors per despedir l'any, fent cent piscines de cent metres.

-Ja em sona dur només de nombrar-ho!! jejeje

Doncs us haig de dir, que m'apunto amb poc convenciment de poder-ho assolir. Primer per què en sessions de 2.000 metres, ja tinc problemes amb el clor de les piscines i per altra banda, estic entrenant un sol cop a la setmana, no cal que us digui que és molt poc, oi?

Un cop a les Picornell, allí saludo la gran família de Neda el Món, mica en mica saludant a molts amics/gues i cares conegudes, un cop allí el míster ens explica com funcionarà. Blocs de 2.500 metres fins assolir els 10.000 metres, en tres grups, uns sortint cada 1:45, uns altres cada 2:00 i per últim cada 2:15.


Jo mirant de creure que no estic tant malament, em col·loco al grup de 2:00, greu error!! Ja que neden per sota d'1:50 els 2.500 metres. Els completo dignament i m'adono que el repte és poder acabar, no anar ràpid i en el següent bloc em situo al grup de 2:15. Avituallament i sant tornem-hi.

Inic del segon bloc, més relaxat físicament i mentalment, tinc temps d'aturar-me uns segons entre sèrie i sèrie. Acabo el segon bloc amb 5.000 metres a les espatlles i vaig bé, tret que ja noto l'espatlla dreta una mica carregada.

Avituallament i cap a l'aigua. És aquí on m'adono que patiré de valent, en iniciar aquest bloc, veig que l'espatlla em castiga amb dolor fort cap a la cinquena sèrie aproximadament. Decideixo posar-me les aletes per veure si el dolor baixa. Efectivament puc concentrar-me més en la tècnica i en definitiva, m'adono que vull dur el meu cos fins als 10.000 si o si!!


Em sorgeixen certs dubtes en veure que tot i que ha minvat el dolor, persisteix al llarg dels metres i em vull veure al finalitzar el tercer bloc. Un cop fora parlant amb la gent ja em veig acabant el quart bolc.

Inici de l'últim bloc amb dolor i certa dificultat respiratòria, crec que pel clor, però pensant en acabar. Un cop fets els 1.000 primers penso que ja ho tinc i en els 2.000 tinc una crisi mental molt dura i és quan em repeteixo...

-Va Jordi que ja ho tens, només 500 metres per aconseguir el teu repte!!


Un cop acabat m'adono que formo part d'algo molt gran, del que em sento molt orgullós.
En sortir amb els més lents, les bèsties més bèsties i més ràpides, ens esperen, ens felicitem els uns als altres, foto de família i brindis per acabar l'any aquàtic.

Tot i que haig de fer més metres i més força, ja veig més proper el meu repte natatori pel 2014.

Salut, nedaddicció i BON ANY!!