diumenge, 27 de juny del 2010

TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ

Tot apunta per un gran dia (ja sabeu, començo parlant del temps), però just abans d'arribar al tunel del Cadí, ja comença a caure un xàfec de tres parells... Be, sortint-ne, fa sol. Arribada a Puigcerdà sobre les 13h.
La familia al complert dinem tranquil·lament i ens desplacem cap al llac. Sondeig del primer segment al llac,

- No em fá cap gràcia i a de més tinc molèsties a la cama dreta.

També em preocupa no haver dut protecció solar i finalment ha plogut a bots i barrals!!
Entrada del material a boxes i ja noto la pressió/emoció de la competició, em col·loco el neopré just a la banda oposada de la sortida per fer un escalfament i sento per megafonia: Deu minuts per la sortida.
I en aquest moment, m'ha vingut al cap la sortida/ escalfament de la triatló de St Feliu de Guixols,

- Ufff!! quin agobio. 

Em tiro a l'aigua, comprovant que està freda i nedo força ràpid (al meu ritme) fins al cantó de la sortida. Per sort, encara quedaven uns minuts per organitzar calaixos i donar la sortida.

SORTIDA!!! Ja la meva premisa, és nedar per fora sense agobios, en la primera volta he agafat el meu ritme i ha sigut quan he sentit els petits cops a cap i braços i una remor estranya a l'aigua de la calamarsada que queia.

Segona volta i ja veig l'arc de sortida, noto que he fet uns quants metres de més, però força tranquil. Sortida de l'aigua i sorpresa,

- La meva reportera/ dona està al peu del canó, amb la que està caient...

Pel segment de ciclisme per megafonia demanan precaució, la meva dona: Jordi!! no continuis.
A tot això, jo penso...

Ara que he fet el pitjor, no em retiro ni de conya!!

T1 lenta, però segura, a la baixada de Puigcerdà ja m'adono que el terra està molt relliscòs i m'ho prenc amb calma, la resta, tot pla i pujada fins la volta a uns 5 km de la cruïlla de Queixants fins passat Urtx.
De baixada... comprovo que tot vagi bé, per què no ha parat de diluviar, i veig que s'han acabat les opcions de fer un bon paper...

-Però si no tinc frens del darrera!!

Em reservo pel pla i la pujada de Puigcerdà.
Arribada a la T2 i segueix plovent.
A l'inici del tercer segment, es forma un grupet d'uns cinc triatletes, dos d'ells marxen massa fort per la meva progressió, a la resta, els mantinc a ratlla i finalment en l'últim km... HACHASSOOO!!

Content pel resultat, empipat pels frens, -Seran dolents??