dissabte, 28 de desembre del 2013

SwimSilvestre 2013 powered by Sailfish


Molta mandra al llevar-me i saber que l'aigua estarà freda. M'activo a casa amb un suc de fruites i unes torrades i cap a Mataró!!

En arribar-hi, tot de gent del mundillo amics i amigues de l'organització i participants. Un cafetó abans de posar-nos el neopré els representants del tri+9, en Sergio i jo.

Anem a tastar l'aigua que està molt freda i ja ens adonem que les boies no estan dretes i per tant no són tant visibles pels nedadors, un cop localitzades a mar estant, ens preparem per la sortida. Avui som prop de 150 nedadors.

Un cop fet el petit briefing, estem llestos per fer la foto prèvia que ens demana l'organització i esperem la sortida.


SORTIDA!! Sense adonar-me'n estic molt al davant i corro en línia recta cap a l'aigua veient mes o menys on es troba la primera boia, ja que nedem contra la llum del sol, que tot just surt davant nostre.

Gir a la primera boia prou net i enfilo cap a la segona amb no gaires bones sensacions, segona boia i a buscar la tercera que es on fem l'últim gir ja buscant l'arc d'arribada. És en aquest tram on em trobo millor, ja tinc ritme i de fet el veure l'arribada em dona un plus.

Faig l'última apretada abans de sortir de l'aigua i ja en contacte amb la sorra apreto fins l'arribada en un meritori 35e lloc.


Bona manera de fer l´última remullada de l'any al mar!! BON ANY NOU A TOTS/ES!!!