diumenge, 8 de maig del 2011

TRIATLÓ DE SITGES

La família Samaniego ens llevem d'hora, al Maresme està diluviant... -Ja ho vaticinaven, que pel matí pluja i bon dia a mesura que avançés el dia :(
Ens enfilem al cotxe, i cap a Sitges que segueix plovent. Un cop hem arribat, no plovia, tranquil·litat relativa, el terra és moll.
Trobo un bon lloc pel cotxe i a la vora de boxes, desplegament de patracols i cap a boxes...
Entrada molt agradable amb unes catifes dignes d'una cursa d'un altre nivell.
FELICITATS A LA ORGANITZACIÓ!!
Això no és tot, col·loco la Cervéla al box i em trobo amb un espai extraordinari entre participants, un altre "Gallifante" per ells. Amb tot preparat i controlat el circuit d'entrada i sortida del box, decideixo posar-me el neopré (Isi, el sabó fora del box jejejeje) i cap al punt de sortida, pel camí saludo a  Amand Redondo, un autèntic crack!! Comentem que l'aigua està una mica millor que a la tri del Prat a lo que em contesta que no m'en refii gaire, que l'organització es planteja coses serioses. Escalfament a l'aigua fent un tast i ja veig que no està per moltes bromes. Ja estic llest per la sortida i no he fet estiraments ni res, tret del tast a l'aigua.
SORTIDA!!! M'he posat a l'exterior del calaix i cap a l'aigua, en pocs metres m'he fotut un cop brutal amb una roca -Collons quin cop!! 
Continuo el meu periple aquàtic amb força tensió, algún pajarú em fot cops pel darrera, al poc un altre o el mateix que em trinca el turmell on duc el xip, -Caram, jo que soc un gentleman a l'aigua (no em queda més remei) no m'agrada aquest tipus de joc :(
Gir a la primera boia vermella i ja em sento còmode, segueixo el traçat de les boies grogues fins arribar a la segona boia vermella, estrabada del bessó esquerre en rebre les onades de popa i ja enfilo el final aquàtic, quasi surfejant. Tot i que és un medi que no controlo, els ritmes amb mala mar m'engresquen (16:36 min.)
T1 ràpida, just abans de sortir del box, me n'adono que duc el dorsal penjat a la bici, m'aturo i m'el poso, l'spiker ho canta pel micro. -EING??
Inici del segón segment amb el bessó esquerre fos, a l'estona... s'afegeix el dret. M'enganxo a un grup on va un del Prat triatló, ens enfilem cap a la primera rotonda de gir de les tres voltes del circuit i veig que van amb plat gran i jo decideixo esperar-me a la segona volta, en fer el gir a la rotonda de dalt, enfilem la baixada i en un parell de revolts rebassem un ciclista que s'aparta cap el marge i se surt de la carretera i es fot de cap a una velocitat considerable.
Segona volta, plat gran i donant relleus, en el segón gir i de baixada veig el ciclista que s'ha fotut de cap, incorporat, per lo tant dedueixo que està bé. Tercera volta i a sac en la pujada i en la baixada.
T2 bona, però ja em noto els bessons carregats i el dit del peu dret amb un mal fora de mida.
Ja sortint veig les dones de casa i després a en Guillermo del club, que m'anima a apretar, però no puc vaig tocat.
Ens saludem amb en Jaime del club, en el tercer segment. Em plantejo fer la primera volta d'adaptació i a la segona apretar, així ho faig i amb sprint final.
Bon entrenament de cara al Half Ironman de Calella, on he notat la manca de volum de còrrer.
Moltes cares conegudes en arribar, Carles, Alberto, Laia... La comunitat triatlética creix!!