diumenge, 3 de febrer del 2019

XII DUATLÓ PER EQUIPS DEL PRAT


Sortim ben d'hora ben d'hora cap a El Prat en la que serà la dotzena edició d'aquesta fantàstica cursa en EQUIP. I ressalto la paraula equip, ja que el multi-esport ens té acostumats a ser llops solitaris tot i què resideixis en un dels més ben parits equips de tot el maresme ;) També comptem amb el triatló per equips del Prat, una altra joia del multi-esport a casa nostra per disfrutar en equip.

Cal dir que amb l'aparició de disciplines com el swimrun, importada dels paisos nòrdics, això ha canviat força i dona un punt de llum a tot plegat, en la meva humil opinió.

Dit tot això, arribem dels primers per anar a recollir els dorsals, esmorzem al bar de davant del parc i comentem ritmes de run, acordem 4'20 i estratègia dels relleus al segment ciclista d'una forma visual, primer amb els cafès amb llet i finalment amb tovallons de paper, tot molt pro! ;)


Escalfem i ens preparem per la sortida. Som l'equip 95.

SORTIDA!!! 

En poca estona  algú canta que anem per sota del ritme pactat, tot i això anem fent, malauradament hem perdut un component de l'equip per què arrossegava una lesió. Fins a entrar al box anem a bon ritme.


T1 força coordinada, sortim plegats i d'un bon principi Salvatore s'acobla a la cabra i comença a castigar. A l'inici de la segona a final de recta l'avanço i li dic:

Jo - Salvattore te puedo dar un relevo corto!
Salvattore - No me hace falta ningún relevo!



Veient el ritme de cursa i les intencions d'en Salvattore em poso a roda i apreto les dents.
Fem algun canvi al llarg de les quatre voltes, ja que pràcticament ens deixa, de fet la lluita és per anar a roda d'en Salvatore, ja que va com un tiro!


Arribem a la segona transició i jo duc els bessons amb alguna contractura, afortunadament la primera mitja volta ha estat d'adaptació per a tots i finalment hem augmentat el ritme.

Ens ha avançat i saludat un antic membre del club en Sam, m'ha fet molta il·lusió, llàstima de no trobar-lo després d'acabar la cursa per conversar-hi ( Jo el feia al Canadà).

Arribada a meta molt emotiva en bloc sense despenjar-se ningú!

Felicitats a tot l'equip, al capità Héctor ( molt bona feina) i a tots i cadascun dels components. També a tots als membres del club que han competit aquest cap de setmana.

ROAD TO FRANKFURT!!!