diumenge, 3 d’octubre del 2010

TRIATLÓ DE CALAFELL


Bon dia per a la triatló, tot i que el temps vaticinava possibilitat de ruixats, jo mantenia l'esperança que fes fred per nedar amb neopré i no ha estat possible, -A patir un puntet més. 
Quan arribem la família a Calafell, descarreguem amb el temps just i cap a boxes, entro el material i m'ubico, allí ens trobem amb en Jordi R. decidim anar a escalfar a l'aigua, allí m'adono que farem més de 750 m. del primer segment. De camí cap a la primera boia rebo un impacte important al cap, mig estabornit alço el cap i veig que un altre triatleta i jo em picat de cap, (tots dos nedant en sentit contrari i fent la respiració dreta) amb en Jordi decidim tornar cap a la sortida.
Un cop a la sortida em trobo amb l'Alberto P. un crack i lider a la seva categoria, veig que ell sortirà amb els mísils i jo em col·loco cap al darrera i a un lateral.
SORTIDA!!! Primer cop que surto tant lluny de l'aigua i a la carrera. Acollonit i rebent per tot arreu vaig fent fins a la primera boia, en girar ja em trobo amb unes quantes medusses, entremig d'una maror de participants, fins la segona boia se m'ha fet llarg, a partir d'allí miro de fer-ho millor, entre medusses que no ajuda gaire.
T1 ràpida i ja començo a gaudir, de seguida em veig avançant a gent, -És la única manera que tinc de recuperar tot el temps que perdo a la natació. Al final de la primera volta contacto amb un grup que va bé, a la segona volta ens atrapa el grup on van els líders, d'entre ells Xavi Llovet, Parreño, Pellejero, etc... Decideixo apretar en el grup que vaig, ja que la èlit ja han entrat a boxes, em donen relleus i veig que pot anar bé, tant que a l'ultima volta atrapem a un grup que està quasi a un minut i ho dono tot.
T2 ràpida també i és aquí on em noto les cames molt foses, vaig progressant poc a poc sense grans festes, però em reservo per l'últim km i allí he avançat més d'una desena de participants.
Content pel resultat tenit en conte que hem nedat més del que tocava, m'ho ha comfirmat en Xavi Llovet amb qui he tingut oportunitat de parlar al final de la cursa, Quin tio més trempat!!
Temps final: 1:09:55  221 é de 605 i 54 é de 124 a la categoria.