diumenge, 6 d’abril del 2014

DUATLO DE VIC

Bon dia per la pràctica d´esport a l'aire lliure. Temperatura molt agradable i cel radiant.
Pel que fa a la meva preparació per l'IRONCAT, no vaig gaire bé, per tant, la duatló de Vic no ha de ser més que un entreno. Amb aquest objectiu, estic preparat per a fer un bon etreno, això si, amb uns 600 participants.

Avui tinc el privilegi de ser acompanyat per les meves supporters al complert, que en dir-les que no es tractava d'una cursa molt llarga, han accedit de bon gust.


Entrada al box per deixar-hi la cervela i la resta de coses i vaig a escalfar una mica. Encara han de fer la duatló infantil i després sortim els adults. Per cert, la nova ubicació de boxes molt millor que la anterior.


SORTIDA!! Ja surto sense forçar gaire, ja que el segment ciclista és maco, però prou dur i si no reservo cames... Em tocarà patir. Les noies han sortit uns 3 minuts més tard que els homes.

Van passant els primers km i ja se que patiré. Arribo al box i em trobo de morros a les nenes que em saluden. Transició tant ràpida com puc i a pedalar !

El segon segment miro de dosificar-me i també dintre del poc entreno que duc, donar el màxim de mí. A les pujades m'ha faltat gas, però a les baixades i plans, he fet tot el que he pogut.

Arribada a Vic i ja abans d'entrar en la zona urbana, ja m'he tret les "zapes" quasi tres km abans del box.

- Kaguntot !! Això ha estat precipitat, però ja està fet, ara no me les poso !

Arribada al box, transició rapideta i a córrer ! M´ha costat de valent poder fer les primeres passes sense cap estrabada muscular, però en poca estona, ja he pogut córrer amb normalitat fins el final.

Molt content pel resultat i per l'entreno que he fet. Suma i segueix !