dilluns, 26 de desembre del 2016

37ª SANTSILVESTRE EL MASNOU


Sense temps per l'entrenament i sortint d'una fractura a la costella, em plantejo la cursa del poble com un entreno de qualitat de cara a propers objectius; La cursa dels nassos, la mitja de granollers i l'Ironcat. 

Potser  pensareu que no és una progressió gaire llògica... Però és el que hi ha i aquestes son les curses que estan pagades :)

Els pocs entrenos que havia conseguit fer abans de trencar-me la costella, eren un dia de natació, dos de còrrer i un de bici (5-6 hores setmanals) cosa que encara no he tornat a conseguir. 

Be, arriba l'hora de la cursa i saludo molta gent del poble abans de la sortida. Lúltim entreno tres dies abans em constaten que no puc mantenir constantment un rítme de 4:30' les sensacions són molt dolentes.

Quedem amb en Marc per sortir plegats i així ho fem, ens posicionem força enrere. 

SORTIDA!!

Hi ha moltíssima gent pel devant, vaig trobant els espais i sense donar-me'n vaig fent ziga-zagues. A la primera volta al port veig que he deixat enrere la llebre del 22' això em motiva, però penso que no haig de forçar molt el ritme i reservar-me per la tornada al port.

Ja a la tornada duc un bon ritme i veig el club nàutic com a fita i després la recta del port, allí penso en fer canvi de ritme però no vaig còmode, em reservo l'últim cartutxo  pel final, fins que no giro a la baixada i veig la meta no soc capaç de donar-ho tot. 

Arribada a meta extenuat, però content amb el temps final 20:54' i jo que pensava fer-ne 25' objectiu assolit i amb escreix.