diumenge, 19 de setembre del 2010

CICLOTURISTA DE PINEDA DE MAR


De bon matí, ens hem agrupat a Alella amb en Pepe, Marc, Javi i Manel, en Jordi R. ha anat directament a Pineda on ens hem trobat.
Tot sigui dit, molta incertesa meteorològica, ja que tota la setmana ha estat plovent a bots i barrals, de fet estàvem en alerta 2 per risc de plujes fortes. Afortunadament, tret del fred que ha fet fins arribar a Riells, al voltant d'uns 16-17º, ha fet un dia magnífic.

En la que ha estat la meva primera cicloturista he disfrutat molt, els agraeixo a en Marc i en Javi que no hagin deixat d'insistir que hi participés.
Abans de sortir, últims preparatius a la màquina, regar les plantes també, jejejeje.
Sortida puntual amb uns 170 participants, la sensació es molt agradable amb cotxe devant i spiker, autoritats obrint carretera, assistència médica i mecànica. M'he sentit com un professional, o això m'ha semblat amb tanta perafernàlia, però sobre tot m'he sentit segur.
Rodatge molt còmode i a l'hora tens, ja que en un grup tant voluminós es perillós anar tant junts, crec que no hi ha hagut cap caiguda.
Abans d'arribar a Hostalric, em venen unes ganes de regar les plantes... Em surto de la carretera i ho faig,

-Uffff!! que a gust m'he quedat...

En tornar a la cursa he hagut d'apretar les dents per què el pas entre el trànsit ja no és el mateix i fins a contactar amb el pilot de ciclistes m'ha costat. Al poc temps l'spiker anunciava un gir de 180 º i onze km de cronoescalada fins a Riells.

-Collons!! si encara esbufego de l'apretada que he fet i el cotxe de cap de cursa està lluny.


Amb aquesta distància per salvar i en pujada, he hagut de deixar-me la pell fins els últims metres, finalment 29é classificat amb un temps de 28:45 minuts.
A dalt, entrepà, beguda, fruita i entrega de trofeus dels primers per categories i cap a vall que hi falta gent, per cert... a tota pastillaaaa!!

Arribada a Pineda, fent una passejada pels carrers fins arribar al poliesportiu, beguda, fruita, entrega d'obsequi i cap a casa amb les cames ben carregades, quasi 100 km!!
Felicitacions a la organització per aquesta experiència tant positiva i recomanable.