diumenge, 21 de novembre del 2010

TRAVESSIA PREMIÀ DE MAR - MASNOU


En principi bon dia per a nedar amb una previssió meteorològica de marejol i vent força 2-4 SW i així ha estat fins a la meitat de la travessia. Sortint de Premià, onades que trencaven a la platja i surfistes fent de les seves...
Un cop entrat mar en dins fins a les boies, les onades s'han esvait, he provat de trobar un ritme còmode i he anat fent, a estones ho he fet a peus d'algú altre, però bàsicament ho he fet sol. Durant la primera meitat del trajecte he anat jugant amb la tècnica i disfrutant molt, sobretot quan ha sortit el sol, he variat la banda de respiració només per contemplar l'espectacle.
En arribar a la que representava la meitat, m'he adonat que el vent cambiava de força, ja que en cada respiració el vent xiulava i les mans ja topaven amb les onades, a partir d'aquí ja he variat per força la técnica, per uns instants, pels vols dels tres mil metres, m'he sentit esgotat pel sobre-esforç, a partir d'aquí la espatlla dreta m'ha començat a fer mal. Ha estat aquí on he vist un caiac i uns quants nedadors aturats (Jordi, Joan i algú altre) i m'he apropat, ens hem fet una foto i a continuar.
El marejol cada cop més intens, entre onada i onada veia els màstils del port, més tard el C.Nàutic del Masnou i la sensació era que no avançava, la potència de remada cada cop menor, en aquest punt un caiac se m'ha apropat per oferir-me beguda i suport i ho he declinat tot ja pensant en l'arribada. Per fí he visualitzat les banderoles de la platja, al cap d'una estona he tocat terra i he sortit com si d'un triatló es tractés, salutacions dels Marcs, Lluïs, les meves filles, les d'en Marc, la meva dona i la d'en Marc. Em diuen que hi ha hagut gent amb hipotèrmia i qui ha hagut de sortit de l'aigua abans d'hora. Per tant, confirmat que la sensació estranya que tenia a la boca, mans i peus, era principi d'hipotèrmia, de fet fins que no m'he dutxat, vestit i esmorzat una bona estona al sol, no he recuperat la boca, mans i peus.
Content i orgullòs d'haver assolit un nou repte, però és evident que la meva espatlla dreta no està per festes, a veure com afronto la nova temporada:

- Sant Silvestre Masnou: 26/12/2010
- Cursa dels Nassos: 31/12/2010
- Cursa de St. Antoni: 23/01/1011
- Mitja Marató de Granollers: 06/02/2011
- Mitja Marató de Calella: 20/03/2011 *
- Triatló del Prat: 24/04/2011
- 1/2 IM (Half Callenge): 29/05/2011
- Triatló de Pont de Suert: 03/07/2011*
- Triatló olímpic de Banyoles: 03/09/2011
- IM (Challenge): 02/10/2011

* Pendent de confirmar