diumenge, 2 de novembre del 2014

5ª Zoogs Illes Medes (Marató TV3)



Meteorològicament parlant... Impressionant!! La previsió s'ha complert i es podrà donar la volta a les Medes per segon any consecutiu.
La família ens instalem a l'hotel on es fa el briefing i el lliurament del xip, novetat enguany,  en fer les dues distàncies en format competitiu i no competitiu.

Un cop el neo possat, miro de trobar-me amb el meu amic Isi, ja que mesos abans ens emplaçem a les medes, però no hi ha manera, si que ens trobem amb el que queda dels antics membres del TRI+9 que participem a la travessia, Sergi, Hector, Dídac, Edu i Ferran, també ha vingut a veure'ns en Sergio. Foto de rigor i cap a les medes que hi falta gent...

SORTIDA!!! Crec que som uns tres-cents participants a la 1ª ona. Les sortides de les travessies de nedadors no tenen res a veure amb les de triatló, pel que fa al posicionament inicial (cops), tot i que es tracta d'una cursa competitiva.

Fins la sotida del port de l'Estartit, vaig buscant espais, com he dit, sense problemes, un cop fet el primer gir ja és més còmmode. l'aigua està perfecte a uns vint graus i el mar en calma. En el trajecte cap a les medes de sobte em trobo amb una espècia de serp puntejada que em frega la cara, uns quants metres més endavant me'n trobo una altre a major profunditat i així la puc observar. Finalment ens van comfirmar que estractava plàcton gegant enllaçat.

En arribar a la meda gran, l'espectacle és formidable, varietars de peixos per tot arreu, bancs petits, grans, un regal. el punt culminant és en travessar entremig de la meda gran i la meda petita.


La tornada fins a l'Estartit se m'ha fet una mica llarga, però en girar a l'espigó del port no em guardo res i apreto tant com puc fins a l'arribada. Finalment 1:29:02.

Després d'una dutxa, fem un bon àpat en molt bona companyia i cap a casa amb la feina feta.