diumenge, 17 d’abril del 2016

SWIMRUN COSTABRAVA


En la primera edició de la nova disciplina importada dels països nòrdics, em feia molta gràcia participar.

I xerrant amb els "runner's back", nom del grup que li vàrem possar en Marc, Javi i Jo al grup de watsapp per quedar a còrrer entre setmana, ens vàrem engrescar a participar, per què el que és entrenar... ejem, ejem!!!

Doncs com de costum, amb poc entreno, decidim formar equip jo i en Javi, ja que en Marc ja tenia parella.

En Javi, aturat després d'haver preparat el campionat de Catalunya i crec que el d'Espanya d'atletisme de veterans i amb les corresponents medalles en diferents disciplines... Vaig ser jo qui li vaig demanar que em faria ilusió fer la swimrun amb ell.

Ja saps Javi... Vaja encerrona!! jajajaja

El cap de setmana anterior en Javi es lesiona un turmell i em diu que no podrà participar, jo li dic que en una setmana pot recuperar-lo i ahir fent un partit de futbol es torna a fer mal.

Kaguntot Javi, vaja manera de fer repòs!

Bé, al tema... Sortim a les 8 del matí del poble direcció a Platja d'Aro. Arribem, ens trobem amb la família d'en Marc i ens preparem pel desplaçament en autocar fins a La Fosca, lloc on m'haig de trobar amb la meva cosina Nuria.

Un cop arribem, ens expliquen els trams, i allí la Nuria ens diu que ens anirà seguint correns fins a Platja d'Aro, de pas, ens ha fet unes fotacas!!

SORTIDA!!! Correm cap a un extrem de La Fosca, fem un primer tram del camí de ronda amb un desnivell xulo i jo amb el neopré cordat fins dalt. Pensava que petava de calor i quan decideixo treure-me'l ja entrem a l'aigua.

Hem anat fent trams d'una bellesa sense igual. Un de molt dur ha estat el dels espigons de Palamós. Per la perillositat de les roques, però aquesta és la gràcia. Cales i roques i roques i cales...Cops per aquí esgarrinxades per allà.

En Javi a al cursa ha anat de més a menys, fins el punt de fer-me patir,  i hem arribat a anar segons a la cursa, però finalment la fatiga muscular, ens ha fet afluixar, som un equip!!!

Hem arribat tres segons per devant dels quarts. Això si, no ens ho pensàvem.

Javi et dec una encerrona!!! ;)