diumenge, 21 de febrer del 2010

L'aventura és l'aventura



Matí fresquet 1'5º a Les Franqueses ( Corró d'avall), Descarreguem les bicis d'en Josep, Teo, Jandro i la meva.

-On són els meus guants? Penso en posar-me els de canviar la roda del cotxe ( pell groga)

-On és el meu casc? Ho recordo perfectament, al garatge de casa amb els guants...

Em decideixo a no participar, quan els companys em sugereixen que en demani un. No gaire convençut pensant que ningú du assobre cascos de sobres, pregunto a gent de l'organització i em diuen que pregunti pel Dani que està marcant amb cinta els últims metres d'arribada.
M'en deixa un dient-me que ès un casc amb molta història.
Preparats per sortir, l'organització diu per megafonia que al segon petard/ coet, sortida. Primer coet i veiem a la gent que ja surt a fondo, després del segon coet sortim nosaltres passant per l'embut de sortida.

-Recorregut curt o llarg? 

Penso que encara una mica carregat de la mitja de Granollers i a una setmana de la Duatló del Prat per Equips, millor fer la curta i a fondo...
Vaig avançant a gent només sortir i abans de la cruïlla del recorregut llarg, ja vaig sol.. Segueixo apretant pensant que dec portar una vintena de participants al devant. uns quants km més endavant, veig que no hi han gaires roderes al fang. Dec portar uns cinc o sis participants, més endavant només veig roderes de moto i un parell de bici.

-Decididament vaig millor del que em penso...

Últims metres, ja veig la meta i faig un esprint, arribo i només hi ha un participant, el guanyador, jo darrera a 30 segons.

Primera cursa/ pedalada que "llepu" calaix, increible i molt sorprés!!