diumenge, 28 d’octubre del 2018

Triatló St. Vicenç de Montalt (TRICIRCUIT)


Amb un amic xerrant, decidim que tenim ganes de fer un triatló sprint com en els vells temps per acabar la temporada amb bon gust de boca.

Doncs dit i fet, ens apuntem a l'última prova del calendari del 2018, a prop de casa i és el dia del meu aniversari!

Quan veig el desnivell que hi ha a la bici, quedo parat. Un circuit molt dur a tres voltes un total de 20k.

Arriba el dia de la cursa i ha plogut lo que no està escrit i amenaça amb ploure més. Amb en Marc arribem que fa un fred de nassos estem a 9 ºC.

- Coll... quin fred!!!

Els jutges ens confirmen que serà una duatló, per tant la bici queda suspesa.

Ens enfundem el neoprè i a nedar en breus instants, però el valent d'en Marc ha vingut sense neo i és obligatori pel fred ambiental, tot i que l'aigua ho permetia. Al capdavall és una decisió dels jutges. Parlant amb ells li permeten la llicència!

SORTIDA!!!!

Deixo que tothom sigui a l'aigua i aleshores començo a nedar, vaig fent sense topades, finalment algun energumen m'agafa del turmell,

-Sempre hi ha algun marrano!!!

Primer gir sense topades, segon també i cap a la platja, ja noto que he baixat el ritme.

Surto de l'aigua pensant que el tercer segment el duc molt poc entrenat, T1 normaleta, últimament m'enganxo amb el neo sempre ( dos cops aquest any, que són les curses que he fet jajajaja )

Començo a córrer motivat i en veure com passen els joves triatletes i veterans in combustibles ( Veure Cano) em desmoralitzo, però faig la meva.

Al final de la primera volta se'm descorda una bamba!!!

-OMG!!! Com m'he deixat les de competi... Em faig doble llaç a les dues i continuo.

Per rematar-ho al final de l'última volta se'm cau el dorsal de paper ( ja que m'he deixat el dorsal de federat) Un com m'avisen uns triatletes que duia al darrere, haig de recular uns bons metres i acabar cap a meta perdent unes bones posicions!

Entrada a meta del crack d'en Marc! Ens felicitem pel regal que ens hem fet, pleguem veles i marxem a fer-nos un bon homenatge!