diumenge, 22 d’abril del 2012

Masnou-piscifactoria-Masnou



No tinc per costum relatar els entrenos al blog, però aquest n'és un dels que s'ho mereix.
Quedem amb en Marc del CTCB a les 9 del matí per fer un tast de mar indeterminat, es a dir sense una distància previa i amb l'intenció de nedar a través, no mar endins.
Quan estem a ran de platja, veiem un grup de nedadors amb neopré que s'apropen cap a on estém, i de lluny em sembla reconeixer a en Jorge de Neda el Món, ens saludem i m'explica que amb la gent que prepara l'Estret de Gibraltar faràn un entreno fins a la piscifactoria i tornar.

-Ens apuntem!!


En Jorge ens diu que en Marc de Neda el Món ha de venir amb caiac i una zodiac també.
Ens llancem i gaudim d'un mar espectacular, en Marc se sent una mica forçat, ja que no era lo previst i encara no ha començat a entrenar, però amb un parell (de lo que s'ha de tenir) arribem a la piscifactoria.
Ens comenten que la llanxa ha de tornar al port, en Marc molt sensatament s'hi puja i jo amb la resta de nedaddictes m'en torno cap a El Masnou, pel que vaig entenent no guardo la formació que per fer l'estret, sembla que és important. Val a dir que aquest era el meu repte pel 2012, però amb la lessió de l'espatlla dreta, el vaig descartar.

Arribada a la platja, foto de família, dutxa a les instal·lacions del Club Nàutic i cap a casa!!
Jo que pensava que lo més a prop que estaria de la piscifactoria, va ser amb un laser de l'escola de vela i resulta que ha estat nedant ni més ni menys!!
Si tot va bé, el repte de l'estret pot ser factible al 2013.

Salut i nedaddició!!