dimarts, 5 de febrer del 2013

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS


Matí mes ben aviat frescot i amb molt de vent.
Les cames estan una mica ressentides de la duatló del Prat d'ahir.
Vaig a buscar a un bon amic, en Marc i ens anem cap a Granollers.
De camí em pregunta per les meves intencions a la mitja i li dic que vull córrer per sota de 5'/km sense grans pretensions, ja que varies setmanes abans en un treno pla de 16 km anant a 4:30 em vaig fondre viu.

Arribem a Granollers i ja es respira un ambient que et va entrant com un cuquet, anem cap a la zona de sortida i veig que els calaixos estan per davant de la rotonda d'on es feia abans, (l'any passat no vaig participar).

Escalfem i ens col·loquem al calaix corresponent, tercer calaix i quarta sortida. Allí ens trobem amb en Pol del tri+9 ens dessitjem sort i en uns minuts al quart tret...

SORTIDA!!!

Vaig fent força ziga zagues, fins que decideixo anar lo més recte possible sense fer canvis de ritme bruscs, anem junts amb en Pol fins el km 3-4 aproximadament.

Jo el cert és que em trobo còmode corrent entre 4:50 i 4:30 i em mantinc.
Comprovo que hi ha una variació del recorregut molt més suau fins a la arribada a la Garriga i un cop sortim de la garriga ja les cames i el cap funcionen d'una altre forma, em sento alleugit i amb ganes, vaig allargant la passa i els quilòmetres van passant molt agradablement, el cert és que m'ho estic passant pipa, tota l'estona xerrant amb en Marc i fent conya!!

Últims dos quilòmetres i no només vull mantenir el ritme, si no que en l'últim vull fer un canvi, aquí en Marc que és una autèntica gasela, apreta de valent i em deixa enrere, i ens trobem a meta.

Gran cursa per la retrobada amb les bones sensacions i el millor de tot, acabant amb ganes de més.