diumenge, 10 de maig del 2015

TRIATLÓ PER EQUIPS DEL PRAT

Després de molt voltar el tema finalment hi ha hagut quòrum per formar un equip.
Les noves equipacions ens han arribat in extremis el divendres per la tarda abans de la cursa.

- Caram, jo me'l vaig provar que no apretava tant... (uns quilets de més)

Quedem al costat del box a les 7:45 tots els integrants de l'equip Jeroen, Dídac, Sergi, Àlex i servidora de vostè :)
Climatològicament parlant, fa un dia de conya, llevat de que hi ha un xic de vent, però és un dia esplèndid.

Entrem el material al box tot l'equip, per cert se m'oblidava una menció especial per la xicota d'en Dídac, supporter de luxe i gran reportera gràfica :)

Tastem l'aigua i ja ens queda poc temps per a que donin la sortida als primers equips masculins, nosaltres som el número 12.


SORTIDA!!!

Ens posem en formació dos devant, un al mig i dos darrera i anem fent, esperant-nos tot el primer segment. Sortida de l'aigua tots agrupats i anem cap a la T1, ens ho prenem amb la calma i sortim plegats ( no potser de cap altre manera, si no l'equip queda desqualificat)


Iniciem el segment ciclista ben organitzats i ho posem en pràctica, en agafar la primera rotonda després del gir de 180º l'Àlex que acaba de donar el seu relleu entra a tota ostia i es fot una plegada de ca l'ample i acaba pel terra.




-Kaguntotloquerremena!!!

Ens esperem tots, s'aixeca i veig que se li ha sortit la cadena, crec recordar que hi ha amb ell el Sergi ajudant-lo a posar la cadena però després d'una estona intentant-ho no s'en surten, és el propi Àlex que ens diu que marxem. Amb una gran decepció per la baixa, continuem, sabent que només han estat les rascades.

Ens acabem d'organitzar la resta de voltes i ho fem molt bé, arribem al box per fer la T2.

-Hem fet uns quants japos, nois!!!


Sortim en l'últim i més complicat segment, fem la primera volta veient que la podríem fer més ràpida, però es tracta d'una cursa per equips i això és el que som, un equip, no serveix de res despenjar un participant per no optar a res i a demés quedar com uns egoistes, puntualitzo que per no quedar en cap posició que no sigui podi, no val per res.


Gran satisfació en travessar la línia de meta, però amb regust agre-dolç per la caiguda de l'Àlex.


Foto de família i cap a casa!!! Bona feina nois!!!
Per mí ha estat un gran entreno i tot suma de cara a Zarautz