diumenge, 10 de febrer del 2013

DUATLÓ DE LA NOGUERA



Sortim del poble una bona representació de l'equip, Àlex, David, Oriol, Edu i servidora!! Amb el míster, en German, han vingut dos megacracks el Carlos del Mataró i la Sara del Fast.

Arribem una mica justos de temps i no vull nombrar a ningú... Entrem el material a box i gairebé sense poder escalfar, en breus instants ens donen el tret.

SORTIDA!!!

Veig com en Oriol, d'es d'ara Gómez, tira com un descosit i penso que ja l'atraparé en bici. Miro de trobar el meu ritme i tot i així vaig un pel forçat, però no vull endarrerir-me gaire.

Inici de la T1, tant ràpid com puc, em pujo a la bici i no veig en Gómez a les rectes que ens duen fins a  Gerb. Em dosifico pujant, ja tinc l'experiència del B de Balaguer i se que puja prou. Aquest cop ja he anat una mica més preparat amb una pinyonera 12-27 amb els 54-39 i finalment no he necessitat el 27, però saber que el duia, em tranquilitzava.

En el falsos plans ja començo a apretar i abans del gir de 180º ja veig que m'hauré d'aplicar a fons a la baixada i així ho faig!! Controlant els revolts que he memoritzat per tenir en compte, ho he fet a sac!! Només hem quedat un del triatló Lleida i un altre de no se quin club, però el cas és que ens hem entès molt bé.

T2 encara més a sac!! M'he espantat i tot, els talons hem tocaven al cul i les zapes de la bici no paraven de picar a terra. Penjo la cervela, em trec el casc, em poso les bambes i gasss!!

Quan surto del box, fins que no faig el gir per encarar el tercer segment i últim, veig a en Gómez.

-Collons, si el tinc davant meu!!

Conscient de que ho donarà tot, miro que no marxi gaire i en els últims metres, quan ja he vist l'arc d'arribada he fet l'últim sprint i finalment m'ha tret 18 segons.

-Gomeeeeez vaig a per tu!! ;-)



Ens felicitem a l'arribada i esperem a en David, l'Edu i l'Àlex, felicitacions a el míster que ha quedat el 19 de la general i a la Sara que ha fet podi, darrera de la guanyadora l'Eva Ledesma.

Primers punts pel tri+9 a les duatlons de carretera.

-GO, GO tri+9!!!